22 Kasım 2012 Perşembe

Kaybedenler Kulübü Full Sansürsüz Tek Parça İndir-İzle


Sağlam Oyun Puanı: 9.5/10


IMDB Puanı: 7.6/10

Tür: Dram - Komedi - +18

Süre: 114 dk

Yılı: 2011

Baş Roller: Nejat İşler - Yiğit Özşener

Özet:Alternatif kitaplar basan bir yayınevinin sahibi olan Kaan (Nejat İşler) ile Kadıköy’de bar işleten, çok sıkı bir plak ve efemera koleksiyoneri olan Mete (Yiğit Özşener), 90’lı yılların ikinci yarısında, sanki bir yerde oturmuş konuşuyorlarmış ve kimsenin bundan haberi yokmuş gibi bir radyo programı yapmaya başlarlar. Yaptıkları program zaman içinde hem onların hem de dinleyenlerin hayatını değiştirecektir. Programın şöhreti hızla yayılırken Kaan ve Mete eski hayatlarına aynen devam ederler. Hergün başka kadınlarla yalnızlığını gidermeye çalışan Kaan, aradığı aşkı Zeynep’de (Ahu Türkpençe) bulur ve bu aşkı tutkuyla yaşamaya çalışır; aralarındaki hayat görüşü farklılığına rağmen... Bu arada herkesin ‘kendi kaybını’ bulduğu ‘Kaybedenler Kulübü’, toplumun farklı kesiminden insanları biraraya getirerek adeta bir ‘ortak mahalle’ de buluşturur. Kendi yalnızlıklarıyla bile dalga geçen, sisteme her gün başkaldıran,  hayatın kıyısında yaşayan Kaan ve Mete’nin renkli hayatlarını yansıtan programın tutkunları, ‘Kaybedenler Kulübü’nün üyeleridir artık.(Sinemalar.com)

Fragman:







İndirme Linki: 



İndirme Detayları


Film Boyut391 MB 

Link: Turbobit, direk beklemeden indirilebilir (detay)


Film Hakkında

Çok kısa yorum: Şu ana kadar izlemediyseniz bu eksikliği gidermelisiniz.

Normal Yorum: Her arkadaş bahsederdi fakat izlemek bir türlü nasip olmamıştı bu filmi, sonunda izledim ve keşke daha öncesinde izleseymişim dedim. Filmde ara ara kendinizi buluyorsunuz, en güzel tarafı ise gerçek hayattan alınmış olması.

İyi Tarafları: Muhteşem oyunculuklar ve gerçek hayattan alınmış olması.


Kötü tarafları: Yok.

Film ile ilgili görüşlerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz, tabi spoiler(film içeriğini içeren) yorumlar silinecektir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder