17 Kasım 2012 Cumartesi

Chivalry Medieval Warfare Lan-Multiplayer Oynama Videolu Geniş Anlatım


Daha önce Medieval Warfare yayını tek link olarak yayınlamıştıkİndirme için bağlantıya tıklayın



Bu yayınımız da ise nasıl multiplayer oynanır nasıl host olunur bunun geniş anlatımını videolu ve yazılı olarak anlatacağız.Böylelikle hem internetten hem mevcut lan bağlantınızdan oynayabilirsiniz.Öncelikle gerekli programlar;

Multiplayer all in one---->İndirmek için tıklayınız.



Not:Bazı virüs programları uyarı verebilir güvenmiyorsanız indirmeyin oynamayın.

Videolu anlatımı da yapacağım ama öncelikle yazılı anlatıma bakalım

Steam'i indirip kurun.
Green luma yı indirip steam'in kurulu olduğu dizine çıkartın.Steam'i green luma.exe den başlatın üyeliğiniz yoksa bir üyelik alın.
Multiplayer all in one i indirin klasöre çıkartın.İçindeki exe leri yönetici olarak çalıştırın.Ve oyunun kurulu olduğu dizini yol olarak gösterin.
Tunngle i indirip kurun üyeliğiniz yoksa üyelik alın.Başlatın.Arama butonuna Chivalry yazın enterlayın ve sağ taraftan Chivalry Medieval Warfare girin(en çok oyuncu olanına)

Host Olmak(Oyunu Kuran)
Eğer host olmak istiyorsanız Lan launcher V3.0 ı çalıştırın.Burada önemli olan oyunun içindeki Lan launcher V3.0 çalıştırmak. .Açılan arayüzden 2.Host Lan Game i seçin.Eğer serverinizin ayarlarını değiştirmek istiyorsanız:arayüzden 1.Edit your server configs'i seçin ve kendinize göre ayarlayın.
Sonra arayüzden 2.Start hosting lan game'e tıklayın .
Başlatmak istediğiniz oyun modunu ve haritasının üzerine gidip işaretle deyin sonra haritayı soldan sağa doğru _p olan yere kadar seçin ve sağ tıklayın.
Bundan sonra arayüzde en aşağıda bulunan Enter the exact name of the map: e sağ tıklayarak yapıştırın. Örnek olarak:Enter the exact name of the map: AOCFFA-Arena3_P
Sonraki arayüzde bot olsun mu diye soracak y(evet)/n(hayır) seçeneğini isteğinize göre girin.Eğer bot seçeneğini y(evet) olarak seçerseniz kaç bot olmasını istediğinizi soracak harita büyüklüğünü aşmadan istediğiniz miktarı girin.Sonra açılan arayüzde(siyah) serverin kurulu olduğunu görebilirsiniz.
Oyuna girin konsol tuşuna basın open yazın ve kendi ip nizi girip enterlayın oyuna girdiniz tebrikler :)
Arkadaşlarınız oyuna Udk.exe den (normal kısayol) girip konsolu açarak open sizin ip nizi yazıp enter a bassın işte oldu oyundasınız iyi eğlenceler...

Host olmak videolu anlatım:

Video yu HD izleyin.Yazıları tam görmek için



Kendi Serverinizin IP sini bulma

Kurduğunuz server arayüzünde şöyle bir komut var Winsock:I am bilgisayarınızın adı :<ip niz> buradan ip nizi öğrenebilirsiniz.

Tunngle üzerinden multiplayer oynamak:

Tunngle açıp üyeliğiniz açılınca search butonundan oyunun adını yazın sağ tarata çıkan en çok oyunculu servera giriş yapın chat bölümünden ip? yazın ve bir ip verilmesini bekleyin 
Ip alınca oyunu kısayolundan başlatın konsolu açın ve open yazarak aldığınız ip yi yapıştırın 
Eğlenin.
Son olarak aldığınız ip serverin dolu olmamına dikkat edin 

Oyunu başlatma ve tunngle a multiplayer oynama videosu:

AĞIR ÖNEMLİ NOT: VİDEODAKİ SES BANA AİT DEĞİL KÜÇÜK BİR KARDEŞİMİZ ANLATMIŞ BENDE ANLATMA GEREKSİNİMİ DUYMADIM.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder