25 Nisan 2013 Perşembe

Turbobitten Generator Olmadan Premium Hızında İndirme(Video Anlatım)


SONRADAN NOT: Maalesef bu sistem de uzun süredir çalışmıyor. Bizde kendi çeviri sistemimizi oluşturduk. Her zaman online olamıyoruz fakat eğer online admin varsa şuradan linkleriniz çevrilecektir.

Sitemizdeki tüm yayınlarda turbobit linki kullanılmaktadır. Premiumsuz veya turbobit çevirici siteler olmadan  bir dosya indirmek işkence gibi, farkındayız. Bu sebeple sizlerle şu yayınımızda link çevirici siteleri paylaşmıştık. Fakat bazı dönemlerde çevirici siteler turbobit önlemlerinden dolayı çalışmamışlardı.

Şimdiki yayınımızda ise turbobit generator sitelerine muhtaç olmaksızın turbobitten premium hesabımız varmış gibi beklemeden ve yüksek hızda indirme yapmanın yöntemini öğreneceğiz. Biz emek harcadık sizler için anlattık sizde vakit ayırırsanız ve uygularsanız yararını göreceğinizden eminiz. Bu yüzden bu yayını veya videoyu baştan savma okumayınız/izlemeyiniz.

Şöyle bir gerçekte var ki bu yöntem %100 ve her zaman çalışacaktır diye bir şey söyleyemeyiz, turbobit buna karşı dabir önlem alırsa maalesef çalışmaz ama ne demiş ünlü bir cocacola atasözü, anı yaşa! :)

Sözü daha çok uzatmadan anlatımı içeren videoyu paylaşmak istiyorum.

VİDEOLU ANLATIM: (TAM EKRAN ve HD İZLEYİN)


YAZILI ANLATIM:

SONRADAN NOT: Maalesef bu sistem de uzun süredir çalışmıyor. Bizde kendi çeviri sistemimizi oluşturduk. Her zaman online olamıyoruz fakat eğer online admin varsa şuradan linkleriniz çevrilecektir.

Bu yöntemi kullanabilmeniz için gerekenler:

1-Google chrome tarayıcısı ve gmail hesabı 
2-Chrome için tampermonkey eklentisi - Eklentiyi chrome'a eklemek için tıklayın!


UYGULANIŞ

1- Chrome tarayıcısından gmail hesabınıza giriş yapın ve tampermonkey eklentisini ya bu yayınımızdan ya da chrome web mağazasından edinin.

2-Aracı siteye girin - GİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN. (Güncellenmiştir 27.04.2013)

3- Gelen tüm sorulara "Tamam" deyin.

2- Sadece bu kadar. Artık herhangi bir turbobit linkine girdiğinizde otomatik olarak Download butonu çıkacaktır. Artık hiçbir çevirici siteye girmeden sağlam oyunu sömürebilirsiniz :)

Sağlam Oyun içeriğindeki indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum  bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder