5 Nisan 2013 Cuma

Breaking Bad 1.-2.-3.-4.-5. Sezon HD İndir-İzle


Dünyanın en çok izlenen dizilerinden birisi olan Breaking Bad, bir kimyacının sıradanlaşmış monoton hayatının, yakalandığı akciğer kanseri sonrasında nasıl değiştiğini konu alıyor.

Bu dizinin adını ilk defa duyuyorsanız zaten kesinlikle hemen indirmeli ve biran önce izlemelisiniz. ki dizi şu anda 5.Sezonda.

Veya spartacus,lost,prison break, game of thrones, the walking dead gibi aşırı yaygın dizileri izleyip bitirdiyseniz ve yeni bir diziye başlamak istiyorsanız bu dizi tam size göre.

Doktor, hasta olduğunuzu ve yaşamak için iki seneniz kaldığını söyledi... Ne yapardınız? Dünyayı gezmek, sevdiklerinizle vakit geçirmek, asla cesaret edemediğiniz bir şeyi denemek... Tüm bunlar sizin için bir seçenek olabilir. Ancak Walter White için durum biraz farklı. The X-Files'ın yapımcısı Vince Gillian'ın imzasını taşıyan Breaking Bad, ölümle yüzleşen sıradan bir adamın sıradışı hikayesini anlatıyor. Walter, eşi ve engelli oğlu Jr. ile New Mexico'da tüm hayatını kurallara göre yaşayan kendi halinde bir kimya öğretmeniyken, ölümcül safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Yaşamak için iki senesi kalmıştır. 

Bu haberle sarsılan White, hayatının denklemini değiştirir. Tüm günlük endişelerden ve toplumun dayattığı sınırlamalardan sıyrılarak yeni bir adama dönüşür... Kimya bilgilerini farklı bir neden için, uyuşturucu üretip satmak için kullanan bir adam. Amacı ölümünden sonra ailesinin geçinebilmesini sağlayacak parayı kazanmaktır. Ancak işler kontrolden çıkar. 

Basit bir aile babasının uyuşturucu çetesinin elebaşına dönüşmesinin komik ama aynı zamanda duygu yüklü hikayesini kaçırmayın. Hele Malcolm in the Middle'ın babası Bryan Cranston, Emmy kazandığı Walter rolünde hayatının performansını sunarken.(sinemalar.com)

Çok uzatmadan birkaç bilgi verip indirme linklerini sizlere sunmak isterim.

Dizinin Tam İsmi: Breaking Bad

Sezon bilgisi: 4 sezon çekildi ve şu an 5. sezon devam ediyor.

IMDB Puanı: 9,4/10

Fragman-Tanıtım:




İndirme yolu ve kolay indirme yöntemi: Tüm linklerimiz turbobittir. Turbobit çevirici kullanarak hiç beklemeden tek tıklama ile indirebilirsiniz. Bunun hakkında videolu bir anlatım ve güncel çeviriciler paylaştık. Buraya tıklayarak daha fazlasını öğrenebilirsin. fakat bu yöntem her zaman işlemiyor, eğer dertsiz tasasız, beklemeden,tek tıklama ile indirme yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak makul bir fiyata SMS ile turbobit premium alın, indirme derdi yaşamayın!


Uyumlu altyazılarla birlikte indireceksiniz.

Sponsor:


TÜM SEZONLAR ve TÜM ALTERNATİF İNDİRME ŞEKİLLERİ

1.SEZON



2.SEZON 



Not: Bu yayının altına bu dizi ile ilgili spoiler bilgi bırakılamaz, paylaşılamaz.

Sağlam Oyun dizi-indir kategorisinde az ama öz diziler yayınlanmaya devam edecektir, takipte kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder