7 Eylül 2012 Cuma

Fetih 1453 Full HD Tek Part İndir-İzle


Sağlam Oyun Puanı: 10/10


IMDB Puanı: 8.6/10

Tür: Aksiyon - Tarih

Süre: 160 dk

Yılı: 2012

Baş Roller: İbrahim Çelikol - Devrim Evin

Özet: Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğurda ne yapılması gerekiyorsa genç padişah hiçbirinden feragat etmeyecektir... Osmanlı Devleti'ne çağ atlatarak imparatorluğa taşıyan Fatih Sultan Mehmet'in 1451 yılında henüz İstanbul'u alma planları yaptığı dönemden başlayan film, şimdiye kadar çekilmiş en büyük tarihi-kahramanlık projesi olma iddiasında.(Sinemalar.com)

Fragman:







İndirme Linki: 

                                          Fetih 1453 HD Part -1  İndir    
                                          Fetih 1453 HD Part -2   İndir  


İndirme Detayları


Film Boyut1.41 GB 

Link: Turbobit, direk beklemeden indirilebilir (detay)


Film Hakkında

Çok kısa yorum: Kesinlikle izlenilmesi gereken, zamanınızı boşa harcamayacağınız tarihimizden alınma devrim niteliğinde film.

Normal Yorum: Türk sineması belkide bu filmle yeni bir çağa başladı diyebiliriz. Çekimleri 2 yıl süren ve imdb deki en yüksek puanlı Türk filmi olan fetih 1453, şanlı tarihimizi akıcı bir üslupla dile getirmiş. Çoğunuzun bilgi sahibi olduğu bu filmi torrenttenden veya direk indirebilir, HD kalitesiyle izleyebilirsiniz.

İyi Tarafları: Kendi tarihimiz olması, akıcı olması, olayların yaşanmış olması.


Kötü tarafları: Tartışmalı sahneler içermesi.

Film ile ilgili görüşlerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz, tabi spoiler(film içeriğini içeren) yorumlar silinecektir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder