16 Ocak 2013 Çarşamba

Bir Varmış Bir Yokmuş Çizgi Filmleri 1.Sezon İndir - İzle


Aslında "Bir varmış bir yokmuş çizgibelgesel 1.sezon indir" yazsak daha anlamlı olur çünkü bu indirecekleriniz normal bir çizgi film değil aynı zamanda bir belgesel.

Belki isminden çıkartamayabilirsiniz ama özellikle 90 larda çocuk olduysanız bu çizgi film serisini görmemiş olma ihtimaliz az. Hani vücudumuzdaki gerçekleşen her şeyi komik bir halde anlatan bir çizgi film vardı, işte o çizgi filmin sizler için zor bulduğumuz 23 bölümünü indireceksiniz bu yayında. Bazı yerlerde ismi "Vücudumuzu Tanıyalım" olarak geçebilir.

Hala hatırlamadıysanız aşağıdaki videodan hatırlarsanız:




İnsan vücudunu gerçekten müthiş bir teknikle öğreten bu çizgi film serisini her çocuğun izlemesi gerekiyor. Öğrenmenin en iyi olanı aynı zamanda güldüren şeklidir. Bir varmış bir yokmuş çizgi filmlerinde belki de bunu bulduk biz. Fransa'da hala yayınlanmaya devam eden bu serinin birbirinden güzel 23 bölümünü(türkçe dublajlı halde) bu yayından indirebilirsiniz.

Sağlam Oyun Puanı: 10/10

Imdb:  8.2 /10

İndireceğiniz klasörün içeriği:



Şimdi gel gelelim indirmeye:

23 bölüm indireceksiniz ve toplam boyut 5 GB'dır.

Bu seriyi 2 part halinde indireceğiz ve indireceğimiz dosyalar sıkıştırılmış "rar" dosyalardır. Bu dosyaları "Winrar" programı ile çıkartmanızı öneririz.

Sponsor:


Buyrun İndirme Linklerimiz:



Şuradaki yayınımızda sizlere turbobitten tek tıklama ile süre beklemeden indirmenin kesin yöntemini anlatmıştık. O yayınımızı sadece 2 dakikalık bir incelemenin ardından kolayca premium almış gibi indirebilirsiniz, yayına ulaşmak için tıklayın.

 Bu iki partı birlikte seçin ve sağ tıklayın, buraya çıkart dedikten sonra oluşan klasörden izleyebilirsiniz.

Keyifli Seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder