26 Ağustos 2012 Pazar

Zamana Karşı (In Time) Filmi Altyazılı Sorunsuz İndir-İzle


Sağlam Oyun Puanı: 7.2/10

IMDB Puanı: 6.6/10

Tür: Bilim Kurgu - Macera

Süre: 115 dk

Yılı: 2011

Baş Roller: Amanda Seyfried - Justin Timberlake

Özet: İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım " parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın”. Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla, yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor.(Sinemalar.com)

Fragman:




İndirme Linki: Zamana Karşı Filmi Alt Yazılı İndir

Çok kısa yorum: İzlenebilir, zamanınız boşa gitmez.

Normal Yorum: Fantastik bir bilim kurgu filmi olan "Zamana Karşı" filmini izledikten sonra insan acaba olabilir mi? şeklinde düşünmeden edemiyor. Senarist Andrew Niccon'un hayal gücünü zorladığı bu film zaman geçirilesi bir macera filmi.

İyi Tarafları: Çok uzun olmaması, ailece izlenilebilmesi, torrent aracılığıyla alt yazısı içerisinde inmesi, ders içerikli olması.

Kötü tarafları: Yok denebilir, bazı aksiyon sahnelerinin -örneğin arabanın kanala düşme sahnesi gibi- çok basit yapılmış olması, filmin tahmin edilebilmesi.

İndirme detayları;

Boyut: 4 MB(Torrent)

Film Boyut: 1.30 GB

Altyazı: Var, uyumlu ve içinde.
Link: Turbobit, direk indirilebilir (detay)

İndirdiğiniz rar dosyasına sağ tıklayıp buraya çıkar dedikten sonra torrente tıklayın ve indirmeye başlasın.

Film ile ilgili görüşlerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz, tabi spoiler(film içeriğini içeren) yorumlar silinecektir...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder